2013. július 19., péntek

Új lakók

Eddig sem voltam normális, de most végkép nem , hogy egyszerre két babával állítok haza. Mostanság keresem az újdonságokat vagy a régebbiek közül a ritkaságokat. Magyarországon elég kevés a kínálat. Jó mondjuk magánkézből vehetnék, de nekem sajnos nem kenyerem az internetes vásárlás. Ezzel még nem ápolok bizalmi viszonyt. Így saját lábon megyek és keresgélek. Így végre ráleltem az egyik kedvencemre. Történetesen Bratz babára. Ezt a babát azért is szeretem, mert nagyon sokáig szemeztem vele fiatal korom de sosem mertem megvenni. (hogy miért??) Most viszont hogy gyűjtöm a babákat, már szabályosan vadászok rájuk. Úgy látom nem hiába. Végre beszerezhettem egy barna példányt is.
Ja és a kicsike nem csak egy példány a babából, hanem catz vagyis macska. A szemüvege forgatható a szárán, így ha felfelé fordítom, macska fül lesz. És hogy még macskásabb legyen van neki egy narancssárga macska farka, ami a hátán lévő kis lyukba csatlakozik be. Persze az öltözéke, amiben vettem (már megint rózsaszín!) nem aktuális a macsek farkinca viselésre. De nyilván ez valami batman utánzat akar lenni. És akkor még nem is beszéltem a Bratz baba jellegzetességéről, ami csak most szúrt szemet lévén , hogy ez a második példányom. Az a lábfejük. Mivel elég nagy lábuk van nehéz öltöztetni őket. Így bokából levehetők. Igen ám de a lábfejen a megformázott cipő rajta van. Na ha ezt előre tudom, bizta nem rózsaszínt választok. Az új bratznak van egy jó tulajdonsága is . Látványos a végtag mozgatója , könyöknél, térdnél és mell alatt is.
 Itt látni a két babán, hogy vannak eltérések. Főként a szájuk. A barnának kisebb ugyanis és nem csak a sminktől. Míg a szőke teste teljesen gumis, csak a térde hajlítható egy picit. Cipőt viszont tudnak cserélni.


 És a vásárlásom másik példánya Bratz típushoz hasonlít. Nagy fej, kicsiny test, bokában levehető lábfej, dús haj. Az ő márkája MOXIE Girlz. Ennek nem nőies, hanem inkább babás a vonása. Gyanítom bratz utánzat lehet. A haja miatt nem igazán sikerült nyerő képet készíteni. Ám ha már haj, akkor legyen valóságos. Ugyanis fésülés közben hullik. :/ De azért jó nőci.
1 megjegyzés:

Bambuc írta...

Nagyon klassz ez a mozgatható test. Mostanában nem jutok ki vásárokba, de én is szeretnék egy ilyet venni. Rögtön kicserélném a fejét egy Moxie fejre:-)Az jobban tetszik, mint a Bratz.