2012. november 6., kedd

Szarvas lesen

Végre! Kész! December jöhet. Nem tudok ki hogy van vele, de ha az embernek kisgyereke van, akkor szeretné meglepni a csodával. Jelen esetben mikulásról van szó. Emlékeztek még a sok kis tatyóra? Valóban 24 darab van belőlük. Csak hát azt fel is kellett rakni valahová. És íme szarvas vadászatra mentem. Igazi elvarázsolt hangulatba kerültem tőle. Sokat filóztam azon, gomb vagy szalag. Végül találtam ezeket a mintás gombokat és ezek kerültek rájuk. Most már csak az ötleteket várom mi kerüljön a zsákba, mert nem szeretnék csokimérgezést. Mert ha azt veszem alapul a gyerek az oviban, munkahelyen, otthon, nagymamiktól, ismerősöktől, meg egyéb más mikulás rendezvényeken bezsebel egy rakás csokit. Ja és még jön a drága férjem kérdése: - Mi lesz a többi adventi naptárral amiket varrtál? Nem tudom. De olyan jó elkészíteni őket.





2 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Ez nagyon aranyos lett! Nem is tudom mit tehetnél csoki helyett a kis tatyókba...Esetleg pár szem mogyorót, vagy diót, mandarint vagy valami más apró csemegét ami belefér.

Lisztina írta...

Ez nagyon, de nagyon aranyos!!!! És szép és igényes! Csak gratulálni tudok! Tegyél a zacskókba gumicukrot, müzlit, narancsot, almát, kicsi játékot, apróságot amit te készítettél, kekszet, ceruzát, zsírkrétát, kocsikulcsot... ja! ahhoz még kicsi :)