2012. március 2., péntek

Dicsekvés

Na egy valamivel muszáj eldicsekednem. Mivel mindig is sajnáltam, hogy a lányom nem hasonlít rám, hanem az apja vonásait örökölte, kénytelen voltam más hasonlóságokat keresni nála. Lassan kiderül, talán az alma nem esett messze a fájától. Nemrég többször is megkérdeztem lánykámat meg akar e tanulni varrni. A válasz egy lelkes igen volt. Nosza akkor varrjunk filcet. (ezzel tudnak a legjobban bánni a gyerekek). Mivel a mosti praktikában láttuk a filc tojásokat hát az lett a gyerek számára  a minta. Varrtunk apunak egy tojást. Majd megkapja locspocskor. (Hű Locspocs! Tudja valaki, hogy hol lehet még róla mesekönyvet kapni?)

Szóval ímhol a tojás! Igaz nincs tömve, mert rém lelkesen varrt a lurkó miután megmutattam mit csináljon. Díszítésnél filctollal rákanyarította a csigát én meg bele hímeztem a becenevét. Szóval már tud valamit a lurkó. Még nincs 4 éves de nagyszerűen csinálja. Igaz az öltések nem egyformák, de kit érdekel. Első műalkotás. Remélem lesz még több is.

1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Jaj de ügyes a kislányod!!! És az anyukája is fantasztikus!!! Az apukája biztosan nagyon fog örülni a tojásnak a locsoláskor!