2011. október 26., szerda

Szétesetten

Úgy nézz ki eltűntem a térképről. Bizonyos értelemben valóban. Mint már említettem alkotói válságomat a bedobozolt állapotok miatt. De azért nem hagytam abba az alkotást csak most ezer felé van mindig egy kis apróság, ami félbehagyott mert, nincs kitűző hátam, nem találom a patentokat a taeyang nadrágjához. Külön dráma, hogy gatyába bújáskor nem bír a lába a farmerral és csuklóból, vagyis bokából eltört. :( Kiégettem egy kerámia baba fej-kéz-lábat. Még tervezem a hozzávaló testet. Plusz egy másik baba gipsz öntőformával, arról majd mutatok gipszöntési tanácsot, a hogyan készül címmel.
Kötögetek, hogy legyen egy ajándék anyámnak karácsonyra. A csiga is gyorsabban szalad, mint ahogy én kötök. Ezért kezdtem időbe. Most pedig készülök mikulásra egy bagoly képtartóval dekor gumiból. Szóval van itt egy pár dolog, de még kép nem született róluk. 

Persze indokláshoz tartozik, hogy  munkahelyemen vetélkedő forgatása van és az új játékok, táblák elkészítése elvette az időmet, energiámat, néhol az élet kedvemet. Mármint az alkotástól, mert kripliként térek haza és legfőbb tevékenységem a fekvés lenne, ha a lányom nem rajtam ugrálna. Úgy látszik biztonságosabb vagyok mint egy gumi szőnyeg.

Szóval a filmezés nem az én esetem, és valóban igaz rájuk a hangyaboly effektus, lévén, hogy mindig mindent az utolsó pillanatig változtatnak és a változáshoz jó ha akad 5 perced. Az egy külön mázli, hogy a forgatáson nem kell ott lennem.

De hogy még se maradjunk kép nélkül, azért a baglyot azt bemutatom.


2 megjegyzés:

martimez írta...

Hu-húúú, ez meg az én kedvenc , áhított Dalom :)

Luna írta...

Micsoda jó 5let!! :)