2020. szeptember 21., hétfő

Cave Club: Roaralai

Őslény világ helyett most ősember világ jön. Dínóvilág megszelídítésével küzdködve porondra lép Cave club ősember lányai, egy szem fiúval. ( lehet hogy már túl sok a feminizmus a babáknál)

Ő itt Roaralai (kezdem kitörni a nyelvem kiejtéskor)





 Őseinkhez híven ős ruhába, bőr utánzatokba burkolva. Mezítlábas bokamelegítővel. Modernizált punk színezett frizurával. Csont kiegészítők nem maradnak el.

És hogy legyen kis kedvenc, egy vadnak se mondható kardfogú tigris, mily szintén beleesett a szinezőbe, mert cseppet sem sárga őseit letagadván.

Csontos fésű. Ez annyira tipikus.

És a modernizálódott ős. Nyilván táskamániás tervezője, már eredeti színben jeleníti meg a kardfogút. Ám van egy levehető cicafüles hajráfja is.



Pucérkodni is kell. Hátul tépőzáras a ruci, de nagy fenék miatt nehéz lehúzni. Úgy nézz ki testalkata a menekülésben jártas ősemberkét másolja. Vastag izmos lábikók, széles csípőhöz nagyon vékony a felső test.

Punk frizura duplán copfos. Úgy is van tűzve, ellenben a sima részen kevés is a haj, mint tűzésben tapíntásban is.


Mozgathatósága jó. Kicsit darabbális a mozgása be van ragadva.


Talpa sajnos nem egyenes, hanem forma követő, ezért meg se tud állni rajta.

Combnál a forgó fehér színű, nagyon meglátszik. És ennél nagyobb oldalterpeszt nem tud.

Ruhája szegetlen, felsővel össze van varrva. Hátul tépőzáras.


Van egy váll prémje is ami csak össze van gumizva.

 Teljes harci díszben. Meg kell hagyni a bokáján lévő műanyag lábszár "prém" bitang vastag. Ezért ha valaki leveszi tortúra vissza tenni. (néhányszor sikerült az ujjamat is odacsípni.

Amúgy a leányzó arca cuki szinten van. Ős sminkje nem eltúlzott, vállalható.


Összességébe nézve, ős lányunk könnyű testű, nehéz fejű példány. De jó fogása van neki, jó minőségű. Könnyen gyerekek kedvence lesz.


 

Nincsenek megjegyzések: