2018. május 11., péntek

Túri

Végre valahára ráleltem a kedvenc babakocsimra. Használt játékosnál. Ehhez tartozott még két picuri baba, egy 2005-s barbie lapos és nagy lábfejjel. érdekes módon a testére 1999 van írva.

De lássuk a medvét:

A babakocsi csodás. Leszámítva a róóóózsaaaaszíííínt. Plusz valószínűleg feljavíthatták, mert természetellenesen mindenhol fehér rögzítőszalag lóg. Ha ez egy valóságos képződmény lenne, nem tudom meddig jutott volna a babakocsi, mert egyből rátekeredett volna a kerekére és lefékezi.
A Barbi viszont túl magas a kocsihoz, mert meg kell görbednie, hogy fogni tudja. Bár ez nem gond. Mi anyák folyton kocsi fölé hajolunk így élethű.


A kocsiba két picuri is belefér.


Az árnyékoló leszedhető.

 

A babakocsi fogantyúja színtén állítható mint az eredetik.




Mózeskosár leszedhető és az alja összecsukható. Így atomjaiban látva, már tervezem hozzá az új huzatot.




A kicsi bébik is cukik. Nekem még nem volt ilyenem, de ez Steffi bébik.



No és itt a Barbie lába ami széles és lapos. Ez valami strandolós fazon lehet.


 A feje aranyos, de a haja már nagyon sprőd. Nagyon száraz és úgy marad ahogy fésüljük. Lehet hogy próbálkozok új frizurával nála. A ruhája nem saját de a szoknya tetszik. A felső róóóózsaaaszííííín. Megőrjít. Szinte tudok örülni neki, hogy most már sokszínűséget választott a Mattel.


Ui: A ház nem marad abba, de gondban vagyok a külső burkolatát illetően. Olyasmivel akarom lekenni, ami nem teljesen sima felületet ad, de jól tapad ezen a hungarocell lapon, aminek a felülete vízlepergetős. Tud valaki valamit ajánlani?

1 megjegyzés:

Agi írta...

De édik a babucik ☺🙃