2018. január 13., szombat

Fejcserés támadás

Mostanság azon jár az eszem, hogy a tall, cruvy, petitte babákat átrakosgassam jóga testre. Hát mit mondjak nem a legkönnyebb dolog. Lévén hogy ezerféle bőrszín árnyalat van, és nem biztos hogy találok párt a hazai piacon. Vagyis fordítva működik a dolog. Előbb a jógatest lett megvéve, utána meg guberálhatok a hozzá passzolók, közt. Ami perce nem mindig jön be. Így került ki most egy árnyalatnyi eltérés, de ruhában nem feltűnő. Ezek most mind leárazások voltak.

Amire lecsaptam jógásra az a focis szőke lett. Neki elég világos bőre van. Ha a színskálát nézzük akkor ez a második világos. (az első az a keleti Lea)






Mellesleg jó focista lehet ez a leány. Ugyanis nem két ball lábas, hanem két jobb lábas. 


És egy régi vágyam ez a frufrus tall baba. Mivel csak öltöztetős kivitelbe lehetett kapni, húzósnak találtam az árát, ezért nem landolt a kosaramba. De ha az ember türelmes... Csak rém hosszú a várakozási idő.







Bontásnál tűnt fel hogy nem is volt a dobozba a fél cipő. Érdekes módon ezt nem is figyeltem. Így a szőke és nem pipőke keresi cipellője párját, de ebbe a modern világba, nem hogy királyfi, de még csak a megtalálója sem fogja keresni tulajdonosát.


Így jöhet a borzalom. A két "lábsérült" lefejezésre került. Orvosok nagy álma a mi műtétünk. Ami babán kivitelezhető az már valóságba még nem. Bár nagy dilemma lenne nálam, hogy nyaktól lefelé mozgásképtelenül akarnék e másé testet.

De visszatérve a fejcserére. A testtel nincs baj mert jó egymásra a ruha, egyedül a dereka vastagabb a tall -nak. Ellenben a bőrszín sajnos árnyalatnyit más. Érdekes módon a világos fejnél nem különösebben látszik hogy sötét a test. Ám fordítva feltűnőbb. De ruhával kompenzálható.




Közbe eszembe jutott hogy van egy ízületes vörös hajú Summer babám aminek nem tetszik a pofija. Így létrejött még egy fejcsere. Szerintem így már jó lesz a csapat.





1 megjegyzés:

Boróka írta...

Ez durva!! A cipőt még nem is sajnálja annyira az ember, na, de a lábfejet... :-/