2017. május 1., hétfő

Anorák

Van úgy hogy az embernek lehullik az ölébe egy kicsike de jó darab anyag, amit kb. úgy kezelnek mint ha arany árba lenne. Lehet hogy tényleg annyi, de itt még a hulladékot se nagyon akarták odaadni. Anno.

Ami a birtokomba került az megmozgatta az én fantáziámat. Főleg azért, mert fényvisszaverő is volt hozzá. És mert ez a rikító sárga jelző anyag. Hát az anyag nem volt nagyobb egy 40 x 25 méretnél. De szűkösen is ráfért a fél elképzelés. Azért csak fél, mert galléros plusz kapucnis variációt álmodtam meg belőle, de nem volt elég a gallérhoz maradék hossz. toldani meg nem akartam. Amilyen jó volt az elképzelés, olyan pocsék volt a varrás. Tapadt mint a pióca. Alul felül. se teflon talpam, se papiros megoldást nem tudtam alkalmazni a pici méret miatt. És akkor még nem is beszéltem az ívelt részek varrásáról, ami még fordulni se nagyon akart. Ennek ellenére még is használható darabot kaptam.

És ki lett a nyertes akire ráfért? No, Taelyang méretébe vágtam a kabátot, annál egy fél centivel nagyobbra. Még is női méret lett belőle. A nyertes Wonder Woman. A kapucni pont az ő fejméretéhez jó.





És hogy ne csak a kabát tűndököljön...
Készült még egy tengerész strand táska.




Van egy belső összehúzható zsákos rész.
Mivel jól megy a kabáthoz, Wonder Woman felkapta és elhussant vele.







3 megjegyzés:

Vik írta...

Wonder woman nagyon szerencsés. hogy kabátot és táskát is sikerült szereznie. Nagyon tetszik a tatyó! A kabát sem rossz, viszont én csak mellényt akarok ilyen anyagból varrni és egyenruhát, hogy legyenek rendőrjeim is meg igazoltatásnál tudják majd kérni a láthatósági mellényt a delikvensektől. A napozóágyat a KIK-ben vetted? Én is nézegettem, de nem mertem venni...

csevi írta...

Jé fel se tűnt hogy a napozó nyugágy ott van. igen ez KIK- ből van. Kettőt akartam de végül maradt az egy.

Bambuc írta...

Szuper ez a kabát és a táskáért is odavagyok.