2016. szeptember 25., vasárnap

Apróságok

Voltam egy régiség vásárba. Mint mondjak tényleg régiek voltak. Hát itt találtam retro kulcstartókat. Jó volt közöttük böngészni, mivel felidézte a gyerekkori dolgokat. És itt böngészés közben jó néhány dolog megfogott. De ezeket most képen mutatom be. Aminek megörültem még az a méret arány. Vagyis bővült a kellék tár.

Mondanom se kell, hogy a kulcstartó részek el lettek távolítva a használathoz.


Ez az imádott tornaeszközünk volt oda haza. Mit mondjak kemény rugója van ennek a sport eszköznek. De hogy picibe is... Legalább tartja a formáját.


 Ez a lámpás meg nagyon megtetszett. Nem bírtam otthagyni. Volt egy másik asztali olajlámpás is, de azt most ott hagytam.

Nos most a fiuk is örülhetnek mert, mert mehetnek barkácsolni.


És ha már megvettük ezeket, akkor vegyük használatba is. A lámpást fölakasztottuk a stúdióba, de nem ez lesz a végleges helye. A mozgi lányok, most sem hazudtolták meg magukat. Birtokba vették a nyújtót. De úgy látszik a lányok se tudják kihúzni. Kemény triszepsz izom kell ide,  
Végül beállított Jekyll, hogy elújságolja, hogy új szerszámokat szerzet be, ám a lányok valami horrort gondoltak, mert sikítva sarokba rohantak a balta és fűrész láttán. Biztos ezt nézték meg utoljára. 
Szerencsétlen Jekyll csak állt egy helyben, bámult ki a fejéből és nem értett semmit.

4 megjegyzés:

martimez írta...

Jaj de cukik !!!

Boróka írta...

Imádni valók. :-)

Tristen írta...

A sikítós kép a kedvencem :D

Vik írta...

Ez de király! Én még sosem láttam ilyen kulcstartókat, de ha egyszer ráakadok ilyenre, akkor lecsapok rájuk.