2016. február 27., szombat

Barbie curvy, tall, petite

Lehet, hogy kicsit késésbe vagyok az infóhoz jutással, de csak tegnap került a kezembe a nők lapja, amiben olvastam a cikket, hogy a Mattel új testarányú lányokat vett be a forgalomba. Kíváncsi vagyok , hogy ide mikor jut el belőle az első példány és melyek lesznek azok. Mert megjegyzem a a made to move babáknak csak 4 példánya jött még be, holott van belőle szeplős vörös, göndör szőke.

Ami meg az új testarányos lányokat illeti, lesz duci, magas és kicsi. Utána néztem a cikknek az interneten is (lásd itt), és úgy nézz ki lesz jó pár változat. Bár ránézésre az egész csoporton nem igazán látszik melyik melyik. Arc újításból pl. kevés van. De már kiválasztottam a felhozatalból mi kell nekem és nagyon remélem hogy behozzák őket.

Itt vannak a csajok:

Curvy: Ebből a barna tetszik egyenlőre.


Petite: A rövid frizurás nagyon megfogott bár szőke.


Tall: Itt a két rövid hajú viszi a pálmát nálam. A vörös mindenképpen kell.

Eredetileg így néznek ki az arányok egymás mellett. A szőke az eredeti megszokott méret a kép szélén.


Itt meg a made to move babák amikből még nem láttam itthon egy példányt se. :(


Ami a ducit illeti, még mindig soványabb szerintem mint a Lammily baba.


Irtó kíváncs vagyok mi lesz ebből nálunk.

2 megjegyzés:

Nőszirom írta...

Nekem is nagyon bejönnek a made to move babák, de sajnos még én sem láttam a szeplőset és a göndör szőkét, csak külföldi oldalon. Alig várom, hogy megszerezzem őket. Remélem elérkeznek hozzánk ők is.

világbaba írta...

Szeretném neked tovább adni a Liebster díjat! Tudom, hogy már kaptál, de örülnék, ha elfogadnád! Részletek a blogomon : drikabarbi.blogspot.hu