2015. augusztus 23., vasárnap

Lila szobácska

Nem tűntem el, csak épp széthánytam a munkákat és nem egy szériához dolgozom. De most már van annyi, hogy egy kis szobácskára valót bemutassak. A szoba az nem az eredeti verzió amit elképzeltem, de most így is megteszi. A lila háttér az csak kvázi, hogy valahogy mutasson is a berendezés. Végül egész hangulatos kis olvasó szoba lett belőle.

Elsőnek a kanapé készült el. Sajnos az ülő párnát elrontottam, mert nem néztem a szivacs formáját mikor anyagra tettem, így előre került a varrás. Pechemre nincs elég anyag a javításra.





Utána jött a nagy szerelem egy kandallóval. Hát ha tudtam volna mibe kezdek vele... Ráment két napom, meg két komplett csomag ragasztós rúd, amiből a kő foltok vannak. De a végeredmény magáért beszél, így tart a szerelem.



És akkor jöhettek a kiegészítők. Könyvek, szobrok. A trófea az most egy oroszlán fej, de eredetileg szarvas fejet óhajtok oda, agancsokkal. A ló az egy lefestett zebra. A könyvek.



A tervhez dukál a dohányzó, meg asztalka.



Miközben próbáltam szóba kinézetett összehozni, itt ott hézagok jöttek ki. így került a képbe egy gyors wc papír guriga asztal. Először a virág váza volt rajta, végül egy lila radír óra került rá. Hoppá ferde a kép.



Miközben próbáltam összehozni egy szoba hangulatot, pár festmény fotóját felragasztottam a falra. Ám elég hülyén nézet ki csak úgy a falon ezért, gondoltam megalkotjuk a saját képkeretünket. Tádám! Ez is a kedvenceim közé kerül. A festmény részlet Csontváritól van. Csak így fért bele a keretbe.


Végül pedig megnézhetjük egészbe is a szobát. Amit látható elég szűkös egy szoba, de nem is ez lesz a doboza. Egy kis félszobának elmegy. 





4 megjegyzés:

Bambuc írta...

Nagyon klassz lett a kandalló! Gratulálok!
Szerintem nem kell ennél nagyobb szoba, elég ezt is berendezni.

luna írta...

Nagyon jó lett minden!! :)

Boróka írta...

Szerintem is nagyon kellemes kis szoba lett, és így azért is jó, mert belátni egyszerre az egészet. Nekem mindig túl nagyok a helyiségeim, valahogy nem találom el a jó méretet, mert míg élőben megfelel, a fotóra már nem fér rá... Jó ötlet egyébként egy ilyen kis pihenő szoba, és remek lett a berendezés, képzelem, hogy mindez mennyi munkádba volt, de megérte! :-)

Barbietrend írta...

Az én kedvenceim a könyves szekrényke és a tetején lévő lovacska, még ha zebraként kezdte is az életét, nagyon édes. :)
A másik a Magányos Cédrus "részlet". :D
Eszembe is jutott róla, hogy mennyire imádnák egy Csontváry kiállítást készíteni miniben, vagy nézni ha valaki elkészítené.
:)