2012. június 1., péntek

Műalkotó lánykám

Veszett festék és szín maszatolásomat lánykám megirigyelte. Elkunyerálta a minőségi cuccaimat. Be kell valljam nem is sajnálom, mert azzal még ő is sokkal jobb munkát végez mint egy szimpla vízfestékkel. Igaz neki még a teljesen kuty-muty a művészete, de ha belegondolok, hogy miféle ecset csapásokat szoktak képzőművészeti alkotásként feltüntetni, akkor azt mondom, az övé sem áll messze a képzőművészettől. Egyenlőre még szüreális szín használata van. Már sokkal jobb a szín érzékenysége mint régen, mert akkor össze keverte az összes létező színt és végül fekete lett minden. De hát bemutatom a műt. Aztán azt is hogy mi inspirálta.

Adva volt egy macska. Lerajzoltam nagyba. Lerajzoltam kicsibe. Az ő macskája hihetetlenül színes lett. A zöld és fekete a füle, ciklámen a szeme. A többi része elég színes- cirmosra sikeredett. Az én macskám egy régebbi műalkotása mellé került.





Ami pedig nagyon motiválta a leányzót az, amit ma adtam neki ajándékba a szobája falára. Bevallom eddig ez a legjobb, amit festettem. Ez valami kitűző képe. Igaz nem 3 centis a kép rajza. :)






1 megjegyzés:

Hegemony77 írta...

Az első kép az tetszik, jók a színek!
A cicád is szép, és az is nagyon szép, amit a szobája falára kapott! Nagyon jól tudsz festeni- rajzolni!